søndag 15. januar 2012

Thammasat Orientasjonsmøte

Vi hadde informasjonsmøte i 9 timer.... Fikk mye god info, men de kunne klart å korte ned på hele presentasjonen. Vi fikk veldig mye: ikke gjør ditt, ikke gjør datt, utvekslingstudenter har dårlig rykte, hvis dere vil feste og reise så er dere på feil sted osv... 

Men tror de fleste er her for å gå på skole, så i helgene tar det av. Enten reiser vi eller så går vi ut 3 dager på rad... 

Alt er så mai bpen rai her. Vi tar det som det kommer. Kanskje ting skjer idag, imorgen, om en time.. Man vet aldri. Du kan aldri bli sint, bare si: mai bpen rai - I doesn't matter, no worries, no problem, it's nothing. Liksom ikke tenk på det. 

Som en vestige student er det veldig vanskelig å forholde seg til en kultur som tar ting som det kommer. Ingenting er fastlagt, lesingen til forelsningen tar du som det kommer. Oi der fikk vi en mail dagen før en tilstelning som er obligatorisk om at vi må ha på uniform og at det er obligatorisk oppmøte. Det fikk vi oppleve nå når vi var på helgetur til en øy utenfor Bangkok. Vi måtte dra tidligere hjem pga det. De har sikkert vist om informasjonen i en måned nå, men mai bpen rai at dere sendte informasjonen dagen før. Vi har allerede opplevd "Thaitime" flere ganger med universitetet. Ting skjer ikke klokken 1400, selvom det står det på lappen. Forelesere kommer forseint osv. Dette er noe jeg har veldig problemer med for jeg er så vant til et tidsskjema, spesifikk leseliste og informasjon i forveien så vi kan lage planer osv. 

Dette er sikkert noe jeg blir vant til. Allerede har noen av utvekslingsstudentene blitt smittet av thaitid haha. 


Lunsj m/dessert- Mango og sticky rice. Tror det er det beste i verden. Not kidding. 

Thammasat har sitt eget vannmerke. Det er noe UiB bør tenke litt på å skaffe seg

Flommen har satt sine spor. Ting tar tid her i Thailand. 

Long tail boat

Venter på å ta fergen over til andre siden. Gøy å ta ferge til skolen hver dag :)

Ayumi fra Japan venter på fergen

Jenny fra USA venter også. Masse å ta bilder av

Fergen vår ^^


1 kommentar:

  1. hahahha artig mai bpen rai. d e litt sånn her og, men ikke sååå ille , og hvertfall ikke på universitetet :P Kos dæ masse!! og kul uniform dokk hadd heheh.

    SvarSlett